Hanny Kooij

Lange tijd was ik werkzaam binnen de hulpverlening. Sinds 1996 werk ik als coach en trainer binnen zorg en welzijn, gemeentelijke organisaties en het bedrijfsleven.Daarnaast ben ik directeur van een fiets- en wandeltourbedrijf in hartje Amsterdam. Deze functies zijn voor mij een fijne combinatie van zakelijkheid, creativiteit en mensgericht werken. Ik richt me graag op goed luisteren en het stellen van gerichte vragen. Hierdoor weet ik mijn gespreksgenoot uit te nodigen veelal  zelf het antwoord te vinden.

Jarenlang heb ik binnen gewerkt. Nu is “mijn kantoor” buiten in de natuur: het bos, het park, de hei.

Ben je op zoek naar een coach die buiten werkt, die lichtheid combineert met verdieping?

Wil je ook letterlijk in beweging komen? Dan ben je misschien bij mij aan het juiste adres. Is het weer echt slecht dan voeren we het gesprek gewoon in mijn gele busje.

 

 

 

 

 


 

 

Wat zeggen mensen over Hanny

“Als ik Hanny wil omschrijven, komen deze woorden naar boven: doortastend, kundig, analytisch, empatisch, sociaal en integer.”

“Als coach heeft Hanny de kracht de dingen net een andere draai te geven, waardoor het minder zwaar wordt. Door die instelling krijgt ze mensen mee, ook als er eerst weerstand is. Ze maakt de dingen niet groter dan ze zijn. Ze is scherp in haar vraagstelling en pakt met één woord of een zin precies de kern van de zaak.”

“Hanny is oprecht geïnteresseerd. Reflecterend, niet belerend, inzichtgevend. Ze belooft niet meer dan ze waar kan maken. Gaat met je op zoek naar diepere overtuigingen en bezieling.”