Je voelt je prikkelbaar, ontevreden en je reageert dit soms af op je omgeving. Je slaapt slecht, ligt soms hele nachten te piekeren waardoor je overdag moe bent.

Misschien heb je ook klachten als duizeligheid, somberheid, gevoel van watten in je hoofd ,oorsuizen, maagklachten enz

Kortom je voelt je niet lekker en je bent niet gelukkig met hoe de dingen nu in je leven verlopen

Herken je deze signalen?

Langdurige stress ontregelt je lichaam. Als je  lang roofbouw pleegt dat je niet meer door rust herstelt, ben je burn-out.
Wil je beter worden dan moet eerst je lijf weer op de rit en dan pas volgt de rest.

Ik kan je daarbij helpen. We besteden eerst aandacht aan beweging, de ademhaling en de kwaliteit van slaap.

 

 

Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met de oorzaken. Het doel: meer energie én duurzaam herstel in werk en privé

Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in het werk en het dagelijks leven.

Mijn werkgebied is het bos, het park of de hei. We zetten de dingen letterlijk in beweging door in de buitenlucht samen aan de slag te gaan.

Anderen over de begeleiding:
“De coachingsgesprekken met Hanny, in combinatie met bijpassende oefeningen in de natuur, die je overigens niet gauw zal vergeten, heb ik als inspirerend en zeer prettig ervaren. 
Deze succesvolle periode is voor mij een echte eye-opener geweest. Vooral de kunst om te leren om naar mijn lichaam te luisteren en te handelen.”

 

 

 

 

“Hanny is een kundig, vriendelijk, open en flexibele coach die weet waar zij het over heeft en op de juiste momenten de gevoelige snaren op een kalme en prettige manier weet te raken”.

“De coachingsgesprekken die wij  buiten in het bos hebben gevoerd, waren meer dan de moeite waard. Ik sta nu niet alleen sterker in mijn schoenen, maar kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en weet nu veel beter hoe ik in drukke periodes in balans kan blijven”.

“Dit is een geschikt traject wanneer je even geen overzicht meer hebt in zowel werk als in privésfeer”