Voel je je regelmatig geïrriteerd,  ontevreden en reageer je dit soms af op je omgeving? Slaapt je slecht, lig je soms nachten te piekeren en overdag ben je vaak moe?

Misschien heb je ook klachten als somberheid, gevoel van watten in je hoofd, oorsuizen , maagklachten enz.

Herken je enkele signalen?

Langdurige stress ontregelt je lichaam. Als je lang roofbouw pleegt en je voelt dat je niet meer herstelt door rust te nemen dan is er mogelijk sprake van burn-out.
Wil je beter worden dan is het belangrijk dat je lijf eerst weer herstelt en je energie weer terugkomt.

Ik kan je daarbij helpen! We besteden eerst aandacht aan beweging, de ademhaling en de kwaliteit van slaap.

 

 

 

Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met de oorzaken. Het doel: meer energie én duurzaam herstel in werk en privé

Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in het werk en het dagelijks leven.

Mijn werkgebied is buiten: het bos, het park of de hei. We zetten de dingen letterlijk in beweging door in de buitenlucht samen aan de slag te gaan.

Anderen over de begeleiding:
“De coachingsgesprekken met Hanny, in combinatie met bijpassende oefeningen in de natuur, die je overigens niet gauw zal vergeten, heb ik als inspirerend en zeer prettig ervaren. 
Deze succesvolle periode is voor mij een echte eye-opener geweest. Vooral de kunst om te leren om naar mijn lichaam te luisteren en te handelen.”

 

 

 

 

“Hanny is een kundig, vriendelijk, open en flexibele coach die weet waar zij het over heeft en op de juiste momenten de gevoelige snaren op een kalme en prettige manier weet te raken”.

“De coachingsgesprekken die wij  buiten in het bos hebben gevoerd, waren meer dan de moeite waard. Ik sta nu niet alleen sterker in mijn schoenen, maar kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en weet nu veel beter hoe ik in drukke periodes in balans kan blijven”.

“Dit is een geschikt traject wanneer je even geen overzicht meer hebt in zowel werk als in privésfeer”