Stress en burnout

Je voelt je eigenlijk al lange tijd ontevreden, makkelijk prikkelbaar en zo reageer je je ook af op je omgeving(eigenlijk wil je dit niet).

Je slaapt slecht, ligt soms hele nachten te piekeren waardoor je overdag moe bent.

Je bent altijd maar moe, er is bijna geen moment dat je je lekker fit voelt.

Genieten van de kleine dingen lukt niet meer. Je bent alleen maar bezig met “hoe je van dit nare gevoel” afkomt.

Je hebt allerlei klachten van versnelde hartslag en ademhaling, gebrek aan energie, spierpijn, duizeligheid somberheid, hoofdpijn, maagklachten enz

Kortom je zit niet lekker in je vel, je bent niet echt gelukkig hoe de dingen nu in je leven verlopen.

Herken je deze signalen?

Troost je, je bent niet de enige én het kan echt anders!

Ik help je om je leven ,in basis, weer stevig neer te zetten. Je krijgt hulp en informatie bij voeding, slaap en ademhaling.

Daarnaast gaan we aan de slag met de oorzaken die deze stress teweeg hebben gebracht. Het doel: meer energie én duurzaam herstel in werk en privé.

Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in het werk en het dagelijks leven.

We zetten de dingen letterlijk in beweging door in de buitenlucht aan de slag te gaan. We gaan naar buiten, de natuur in. Frisse lucht, zon en wind maken dat je even stopt met denken. Zeker wanneer je ook last hebt van angst, paniek of hyperventilatie, is het bos een mooie plek om je hoofd leeg te maken.

Moet je dan gaan hardlopen vragen sommigen?  Nee hoor, dat hoeft niet. De begeleiding is gericht op beweging, niet op sport!