Spanningsklachten zoals lichamelijke vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapproblemen en piekeren zijn vast herkenbaar.

Langdurige stress ontregelt je lichaam en als je voelt dat je niet meer herstelt door rust te nemen dan is er mogelijk sprake van burn-out.
Het is belangrijk dat je lichaam herstelt en je energie weer terugkomt.

Ik kan je daarbij helpen! Mijn begeleiding begint met het opbouwen van de energie door aandacht te besteden aan bewegen, ademhaling, slaap en voeding.

We gaan in beweging, de natuur in!

Daarnaast besteden we aandacht aan de factoren die je in deze situatie brachten én hoe je hier anders mee om kunt gaan. Zo werken we aan duurzaam herstel.

Ik werk met gerichte vragen, heldere theorie en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in het werk en het dagelijks leven.

Mijn werkgebied is buiten: het bos, het park of de hei.

 

 

 

Anderen over de begeleiding:
“De coachingsgesprekken met Hanny, in combinatie met bijpassende oefeningen in de natuur, die je overigens niet gauw zal vergeten, heb ik als inspirerend en zeer prettig ervaren. 
Deze succesvolle periode is voor mij een echte eye-opener geweest. Vooral de kunst om te leren om naar mijn lichaam te luisteren en te handelen.”

 

 

 

 

“Hanny is een kundig, vriendelijk, open en flexibele coach die weet waar zij het over heeft en op de juiste momenten de gevoelige snaren op een kalme en prettige manier weet te raken”.

“De coachingsgesprekken die wij  buiten in het bos hebben gevoerd, waren meer dan de moeite waard. Ik sta nu niet alleen sterker in mijn schoenen, maar kan nu veel beter mijn grenzen aangeven en weet nu veel beter hoe ik in drukke periodes in balans kan blijven”.

“Dit is een geschikt traject wanneer je even geen overzicht meer hebt in zowel werk als in privésfeer”