Cursus “Mindful Run”

Wil je graag gaan bewegen en lijkt hardlopen je wel iets? In je eentje vind je het moeilijk om vol te houden? Dan is deze 5 weekse cursus misschien iets voor jou.

De cursus is zo opgezet dat zowel de beginnende als de gevorderde  hardloper kan meedoen. We besteden aandacht aan looptechniek, ademhaling, kracht en lenigheid. Allemaal op een speelse, plezierige wijze en vooral  niet prestatiegericht. Voor geïnteresseerden kunnen we informatie aanreiken om met het geleerde verder te gaan. Het fijne van deze cursus is dat je de oefeningen en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast maar ook kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Start eerstvolgende cursus 22 september van 9.30 – 11.00 en van 16.30 – 18.00 uur

Voor informatie en aanmelding:  06-10487544 of samenmet@hannykooij.nl

of

http://www.mindfulrun.nl/Laren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop “Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht” voor coaches!
Een dagdeel lang oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! We bieden in deze workshop een optimale mix van ontdekken, kijken en uitproberen.

Hoe en wat?
Uit ons E-book “Ervaringsgerichte werkvormen” hebben we onze eigen favoriete “Top 10” van effectieve werkvormen gekozen, gericht op de thema’s: bewustwording, assertiviteit, perfectionisme en acceptatie.

Je ervaart tijdens de workshop de werkvormen  aan den lijve. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je als coach jouw klanten hierin kunt begeleiden.

Voor wie?
Beweeg- en buitencoaches zoals bv wandelcoaches, runningtherapeuten en buitenpsychologen die zich richten op stress en burn-outklachten.

Start eerstvolgende workshop 24 september van 9.30 – 13.00 uur

Voor informatie en aanmelding:  06-10487544 of samenmet@hannykooij.nl