Cursus “Mindful Run”

Wil je graag gaan bewegen en lijkt hardlopen in een rustig tempo je wel iets? En in je eentje vind je het moeilijk om vol te houden? Dan is deze 5 weekse cursus misschien iets voor jou.

De cursus is zo opgezet dat zowel de beginnende als de iets gevorderde  loper mee kan doen. Ik besteed aandacht aan looptechniek, ademhaling, kracht en lenigheid. Allemaal op een speelse, plezierige wijze en vooral  niet prestatiegericht. Voor geïnteresseerden kan ik informatie aanreiken om met het geleerde verder te gaan. Het fijne van deze cursus is dat je de oefeningen en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast maar ook kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie, ook als je niet aan het hardlopen bent.

 

 

 

 

Start eerstvolgende cursus 21 januari van 9.30 – 11.00

Voor informatie en aanmelding:  06-10487544 of samenmet@hannykooij.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop “Ervaringsgerichte werkvormen in de buitenlucht” voor coaches!

Een dagdeel lang oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! We bieden in deze workshop een optimale mix van ontdekken, oefenen en begeleiden.

Hoe en wat?
Uit ons E-book “Ervaringsgerichte werkvormen” hebben we onze eigen favoriete “Top 10” van effectieve werkvormen gekozen, gericht op de thema’s: bewustwording, assertiviteit, perfectionisme en acceptatie.

Je ervaart tijdens de workshop de werkvormen  aan den lijve. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je als coach jouw klanten hierin kunt begeleiden.

Voor wie?
Beweeg- en buitencoaches zoals wandelcoaches, runningtherapeuten en buitenpsychologen die zich richten op stress en burn-outklachten . Maar ook voor (bedrijfs-)maatschappelijk werkers die overwegen om buiten te gaan werken.

Start eerstvolgende workshop 28 januari 2022 van 9.30 – 13.00 uur

Voor informatie en aanmelding:  06-10487544 of samenmet@hannykooij.nl