WORKSHOP ERVARINGSGERICHTE WERKVORMEN IN DE BUITENLUCHT

 

 

Hoe en wat?

In dagdeel 1 gaan we oefenen met werkvormen die je coaching een geweldige boost geven! Het motto van deze workshop: ‘meer impact en variatie’, is natuurlijk ook van toepassing op de  workshop zelf. We bieden een optimale mix van kijken en doen, van ontdekken en oefenen.
In dagdeel 2 gaan we jouw coachvaardigheden in het begeleiden van ervaringsgerichte werkvormen boosten. Ook je creativiteit wordt geactiveerd zodat je in de toekomst zelf werkvormen kunt gaan bedenken die aansluiten bij specifieke thema’s.

 

 

 

 

 

 

 

Voor dagdeel 1 selecteerden wij uit ons E-book onze 10 favoriete werkvormen gericht op de thema’s als bewustwording, assertiviteit  perfectionisme en acceptatie.

Je gaat tijdens dit dagdeel deze werkvormen zelf aan den lijve ervaren. Daarnaast oefen en ervaar je hoe je jouw clienten hierin kunt begeleiden én hoe je de  werkvorm vervolgens kunt nabespreken.

In dagdeel 2 werken  we aan de hand van eigen casuïstiek. Tevens reiken we nog meer werkvormen aan en gaan we ons meer verdiepen op de coaching van de werkvormen. Daarnaast zal je eigen creativiteit geactiveerd worden door het samen bedenken van werkvormen aan de hand van aangedragen thematiek.

De groepsgrootte bestaat maximaal uit 8 personen zodat we intensief aan de slag kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

Voor  iedereen die bij zijn cliënten met stress- en burn-out klachten meer impact wil bewerkstelligen.

Door wie?
Han Baeten en Hanny Kooij, beiden werkzaam als  Stress- en Burnoutcoach & Runningtherapeut.

Wanneer?

dagdeel 1 : 28 oktober 2022 van 9.30 -13.00 uur

dagdeel 2: 25 november 2022 van 9.30 – 13.00 uur

Locatie?

Westerheide in Laren(N-H)

Meer informatie?

Hanny Kooij 06-10487544  of via email: samenmet@hannykooij.nl